Zelfmaakpakket zeepketting maken

In ongeveer 1,5 uur maken de kinderen bij u thuis zeepjes in verschillende kleuren en geuren. Van de zelfgemaakte zeepjes en bijgeleverde kralen, satijnlintjes en bedels maakt elke kind een mooie zeepketting. Als laatste gaan de kinderen de zeepketting mooi inpakken met het meegeleverde inpakmateriaal en lintjes.

foto zeeppakket

Beschrijving

Voor het zeep en de zeepketting maken is een uitgebreide handleiding in het pakket bijgesloten evenals een maatbeker om de zeep in op te warmen.

Na het verwarmen kan de geur en kleur worden toegevoegd waarna de kinderen het in de meegeleverde zeepmallen kunnen gieten met behulp van de meegeleverde maatbeker. Als de zeepjes na ongeveer 25 minuten hard zijn, kan de zeepketting gemaakt worden. Met behulp van de bijgesloten satehprikkers maken ze gemakkelijk gaatjes door de zeepjes. De kinderen nemen de zeepketting in een mooie verpakking met lintjes mee naar huis. Voor de jarige heeft JECKS een cadeautje in het pakket bijgesloten.

Algemene pakketinformatie:

  • Voor kinderen vanaf 6 jaar
  • U kunt het pakket laten opsturen (verzendkosten 6,75 euro) of op afspraak afhalen op onze locatie; Gaasterland 12 in Purmerend
  • In overleg ook voor meer dan 14 kinderen mogelijk
  • Het zelfmaakpakket Zeepketting maken kan besteld worden door een E-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van het (even) aantal kinderen en uw keuze van de geurstoffen en kleurstoffen. In de tabel vindt u hoeveel flesjes geurstof en kleurstof u mag kiezen per aantal kinderen.   

Inhoud zelfmaakpakket zeepketting maken

Inhoud zelfmaakpakket zeepkettingfeest