Zelfmaakpakket parfum maken

Maak zelf met de kinderen bij u thuis heerlijk geurende parfums en een mooie parfumverpakking. Voor dat er parfum gemaakt gaat worden leren de kinderen eerst de geuren kennen door het bijgesloten parfummemory. Daarna leren de kinderen in ongeveer 1,5 uur parfum maken. De handleiding geeft een uitgebreide beschrijving van het parfum maken en het maken van de verpakking.

Inhoud zelfmaakpakket parfum

Inhoud zelfmaakpakket parfumfeest

Resultaat

Elk kind maakt 30 ml parfum in een parfumverstuiver met etiket in een gedecoreerd gondeldoosje.

JECKS heeft voor u al een selectie gemaakt van de lekkerst geurende parfumoliën, die door de kinderen met elkaar gemengd worden. Door de combinatie en hoeveelheid van de verschillende geuren parfumolie aan te passen kunnen alle kinderen hun eigen favoriete parfum samenstellen. Om de geuren te leren kennen, zitten er geurstrookjes in het pakket. Om de parfumbasis (alcohol) in de flesjes te gieten is een maatbeker bijgesloten. Voor de jarige heeft JECKS een cadeautje in het pakket bijgesloten.

Verpakking maken

De parfumverstuiver (keuze uit verstuiver met paarse of blauwe dop) wordt mooi aangekleed met een speciaal parfumetiket waar ze hun verzonnen merknaam op kunnen zetten. Daarnaast zit er als verpakking voor de parfumverstuiver voor ieder kind een gondeldoosje in wat versierd kan worden met de bijgevoegde decoratiematerialen. Dit zijn een grote trekstrik, glitter mozaieksteentjes, parelmoer vlinders, stoffen roosjes en pailletjes. De doosjes zijn zo ontworpen dat er geen lijm voor nodig is om ze in elkaar te zetten.

Algemene pakketinformatie:

  • Voor kinderen vanaf 7 jaar
  • U kunt het pakket laten opsturen (verzendkosten 6,75 euro) of op afspraak afhalen op onze locatie; Gaasterland 12 in Purmerend
  • In overleg ook voor meer dan 14 kinderen mogelijk
  • Het zelfmaakpakket Parfum maken kan besteld worden door een E-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van het (even) aantal kinderen waarvoor u het pakket wilt bestellen.