Zelfmaakpakket lipbalsem & sieradendoosje

Zelfmaakpakket lipbalsem en sieradendoosje maken

In ongeveer 1.5 uur maken de kinderen bij u thuis hun eigengemaakte lipbalsem in een origineel lipbalsemdoosje in de vorm van een slippertje met daarbij een sieradendoosje. Het lipbalsemdoosje en het sieradendoosje krijgen ze mooi ingepakt mee naar huis. (zie foto rechts)

Beschrijving

De kinderen gaan hun eigen lipbalsem maken in een slipperdoosje. Aan de lipbalsem voegen ze zelf een smaakje, kleurtje en glitters toe. Daarna maken ze een sieradendoosje in de vorm van een t-shirt. Het doosje is door JECKS al voorbewerkt met dubbelzijdig tape zodat de kinderen makkelijk de vele verschillende pailletten, steentjes, satijnen strikjes en glitterfoam erop kunnen plakken. Als finishing touch gaan er nog glitters overheen.

Als laatste kunnen ze het lipbalsemdoosje en sieradendoosje inpakken en versieren met verschillende kleuren lint.

Voor het maken van de lipbalsem en het doosje is een uitgebreide handleiding in het pakket bijgesloten.

De kinderen nemen het lipbalsemdoosje en het sieradendoosje dus in een mooie verpakking mee naar huis. Voor de jarige heeft JECKS een cadeautje in het pakket bijgesloten.

Algemene pakketinformatie:

  • Voor kinderen vanaf 6 jaar
  • U kunt het pakket laten opsturen (verzendkosten 6,75 euro) of op afspraak afhalen op onze locatie; Gaasterland 12 in Purmerend
  • In overleg ook voor meer dan 14 kinderen mogelijk
  • Het zelfmaakpakket lipbalsem met sieradendoosje maken kan besteld worden door een E-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van het (even) aantal kinderen en als u het pakket opgestuurd wilt hebben het verzendadres

Tabel gesneden