WORKSHOP ZEEPKETTING MAKEN

De zeepketting wordt o.a. gemaakt van lekker geurende zeepjes, glaskralen, lintjes, bedeltjes, metaalkralen, parels, kwastjes en hangertjes. 

Mooi en decoratief in de babykamer, op het toilet, in de badkamer of in/aan de kledingkast. Eigenlijk waar u maar wilt...  Maar het is ook erg origineel om cadeau te doen!
Een keer in de twee weken de zeepjes een beetje nat maken en ze geuren weer fantastisch lekker.

Gedurende de workshop maken we een ketting van ca. 60 cm met stukjes zeep in de vorm van een dier (poes, dolfijn, zeehond, pinquin, beer, eend, papegaai, muis, vlinder, hond, olifant), bloem (roos, dalia), fruit (druif, aardbei,citroen, appel) of bijvoorbeeld een hart, vis, zeepaard, zeester, schelp, ster, maan, vierkantje of rondje.

De meeste zeepjes worden tijdens de workshop zelf gemaakt met verschillende kleuren en geuren.
De kleur en geur van de zeepstukjes mag u uiteraard zelf bepalen!

De workshop kost 19,50 euro p.p. en duurt ongeveer 2 uur. De prijs is inclusief alle materialen (vrije keuze in geur, kleur, kralen en lintjes etc.), cadeauverpakking en een kopje koffie/thee met wat lekkers.

De workshop wordt door 2 JECKS-medewerkers gegeven. Voor groepen van minimaal 6 personen kunnen we in overleg een datum en tijd afspreken. De workshop vindt plaats op Gaasterland 12 in Purmerend.

Het is ook mogelijk voor groepen vanaf 15 personen de workshop op een avond bij u thuis te geven. Woont u buiten Purmerend dan wordt een vergoeding van 0,40 euro per kilometer berekend.

Voor workshops en feestjes op zaterdag geldt een weekendtoeslag van 15 euro per workshop/feestje.

Meld je ook aan als je alleen, met 2 of 3 personen wilt komen, bij voldoende aanmeldingen stellen we een groep samen van minimaal 6 personen.