WORKSHOP SPIEGELZEEPKRANS MAKEN

De spiegelzeepkrans is een sieraad om op te hangen in bijvoorbeeld het toilet, de hal, de woonkamer of slaapkamer.  De krans heeft in het midden een spiegel en wordt gemaakt van gedroogde eucalyptus waardoor de krans heel lang goed blijft. Voorbeelden van kransen die we maken zijn:

  • Een landelijke witte krans
    Met prachtige zeep rozen, strikjes en harten die heerlijk ruiken, parelspelden, witte bloemen, besjes, witte foamrozen, parelspelden en organzalint en accessoires. 
  • Een romantische rozen krans
    Met roze zeep in de vorm van rozen, harten en strikjes, parelspelden, roze foamrozen, roze sisal en accessoires. Je kunt hem ophangen aan het rozeorganzalint.
  • Een moderne grijze krans
    Met grijze en witte zeepjes in de vorm van rozen, zeesterren en strikjes, parelspelden, besjes, witte bloemen, sisal en organzalint.

De meeste zeepjes worden tijdens de workshop zelf gemaakt met verschillende kleuren en geuren. De kleur en geur van de zeepstukjes mag u uiteraard zelf bepalen!

De workshop kost 27,50 euro p.p. en duurt tussen de 2 en 2 1/2 uur. De prijs is inclusief alle materialen (krans, organzalint, parelspelden, bloemen, zeepjes, groen etc.), cadeauverpakking en een kopje koffie/thee met wat lekkers.

De workshop wordt door 2 JECKS-medewerkers gegeven. Voor groepen van minimaal 6 personen kunnen we in overleg een datum en tijd afspreken. De workshop vindt plaats op Gaasterland 12 in Purmerend.
Het is ook mogelijk voor groepen vanaf 15 personen de workshop op een avond bij u thuis te geven. Woont u buiten Purmerend dan wordt een vergoeding van 0,40 euro per kilometer berekend. 

Voor workshops en feestjes op zaterdag geldt een weekendtoeslag van 15 euro per workshop/feestje.

Meld je ook aan als je alleen, met 2 of 3 personen wilt komen, bij voldoende aanmeldingen stellen we een groep samen van minimaal 6 personen.