WORKSHOP PARFUM MAKEN

Houdt u van lekkere geuren en wilt u net als Sarah Jessica Parker uw eigen parfum? Dat kan met deze parfumworkshop.

Bij ontvangst staat een heerlijk kopje koffie met iets lekkers voor u klaar.

U krijgt uitleg en achtergrondinformatie over wat nu eigenlijk parfum is en welke eigenschappen parfum heeft. U maakt kennis met de termen geurcompositie, topnoten, middennoten en eindnoot van een geur. U krijgt inzicht in de mengformule van een parfum.Wat vindt u een lekkere, passende geur om voor uzelf te maken. Aan de hand van een formule maakt u een echte parfum. Uw geur is altijd uniek en "one of a kind" met uw eigen receptuur"!

Dit is een gezellige en unieke workshop waarbij u uw eigen parfum kunt samenstellen en u krijgt aan het eind van de avond uw eigen parfumverstuiver van 30 ml in mooie cadeauverpakking mee naar huis! Op het parfumflesje krijgt u een etiket met uw zelf bedachte parfumnaam. Daarnaast krijgt u van JECKS nog prachtige gastenzeepjes cadeau die we bij de cadeauverpakking in doen.

De workshop kost 27,50 euro p.p. en duurt tussen de 1,5 uur en 2 uur. De prijs is inclusief alle materialen, cadeauverpakking, gastenzeepjes en een kopje koffie/thee met wat lekkers.

De workshop wordt door 2 JECKS-medewerkers gegeven. Voor groepen van minimaal 6 personen kunnen we in overleg een datum en tijd afspreken. De workshop vindt plaats op Gaasterland 12 in Purmerend.

Het is ook mogelijk voor groepen vanaf 15 personen de workshop op een avond bij u thuis te geven. Woont u buiten Purmerend dan wordt een vergoeding van 0,40 euro per kilometer berekend.

Voor workshops en feestjes op zaterdag geldt een weekendtoeslag van 15 euro per workshop/feestje.

Meld je ook aan als je alleen, met 2 of 3 personen wilt komen, bij voldoende aanmeldingen stellen we een groep samen van minimaal 6 personen.