sieradenfeest

Op zoek naar een leuke invulling van een kinderfeestje? Wat dacht je van een feestje sieraden maken? Het feestje is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Armband

De kinderen kunnen uit 200 verschillende kralen hun keuze maken. Ook kunnen ze uit  meer dan 30 bedels en 50 soorten lint kiezen waarmee ze hun mooie armband versieren.

De meiden maken 5 losse armbanden die met bedels en strikjes worden versierd, eventueel met naam. Na een korte uitleg gaan ze onder begeleiding aan de slag en leggen de gekozen kralen op het kralenbord. Aan het einde van de workshop heeft iedereen een eigen unieke armband. Na afloop gaan ze allemaal trots met hun zelf gemaakte sieraad naar huis.

De kosten per kind: 12,75 euro. Dit is inclusief alle materialen, soesjestoren, drinken en een cadeautje voor de jarige.

Sleutelhanger - tashanger

De kinderen kunnen uit 200 verschillende kralen hun keuze maken. Ook kunnen ze uit  meer dan 30 bedels en 50 soorten lint kiezen waarmee ze hun mooie sleutelhanger/tashanger versieren.Zo kunnen ze bijvoorbeeld een hanger maken met veel lintjes, bedels en naam of een hanger met veer, strikjes en strengen kralen met bedels. Ze kunnen hun eigen creativiteit kwijt met behulp van de vele materialen.

De kosten per kind: 11,75 euro. Dit is inclusief alle materialen, soesjestoren, drinken en een cadeautje voor de jarige.

 

Algemene informatie sieradenfeestjes

De sieradenfeestjes duren ongeveer 2 uur en worden gegeven bij JECKS, Gaasterland 12 in Purmerend. 
Het minimum aantal kinderen is 6, het maximum aantal kinderen is 16.

Tijdens het feestje is er de mogelijkheid om de cadeautjes uit te pakken. De jarige krijgt ook van ons een cadeautje en natuurlijk ontbreken de slingers en verjaardagsstoel niet. Bij de deur staat een welkomstbord met de naam van de jarige.

U kunt als extra's nog een maaltijd bij elk feestje boeken in de vorm van pannenkoeken met toppings of patat met kroket/frikandel. De kosten hiervoor zijn 2,75 euro per kind. Het feestje duurt inclusief maaltijd 2,5 uur.