Creatieve feestjes

 

Wilt u een kinderfeestje geven waarbij de kinderen hun creativiteit naar hartelust kwijt kunnen? 
In Purmerend heeft JECKS de ruimte en alle materialen voor een geslaagd creatief feestje. Hierdoor heeft u niet het werk en de organisatie van het kinderfeestje.

Voor minimaal 6 en maximaal 16 kinderen kan er op maandag t/m zaterdag een feestje georganiseerd worden. Op zaterdag geldt er echter wel een weekendtoeslag van 15 euro per feestje. De aankleding van de JECKS locatie maakt het feestje compleet, want de ruimte is versierd met slingers, ballonnen, een gedecoreerde tafel en natuurlijk een versierde verjaardagsstoel voor de jarige en een welkomstbord bij de voordeur. De feestjes zijn voor zowel jongens als meisjes vanaf 6 jaar tot ongeveer 12 jaar. Aan het eind van het feestje gaat ieder kind naar huis met het eigen kunstwerk. Als er tijdens het feestje nog wat tijd over is, leren we de kinderen hoe ze van een servet een bloem kunnen maken. Jonge kinderen krijgen ook nog een mooie ballon mee naar huis!                                                     

U heeft de keuze tussen twee soorten creatieve feestjes:

  • Een feestje van twee uur inclusief cadeautje voor de jarige, materialen, slagroomsoesjestoren, servetbloem, snoep en limonade. Prijzen zijn al vanaf € 12,50 per kind (Pennenbak - hond).
  • Een feestje van twee en een half uur inclusief cadeautje voor de jarige, materialen, slagroomsoesjestoren, servetbloem, snoep en limonade. Daarnaast krijgen de kinderen een maaltijd in de vorm van pannenkoeken met verschillende toppings of patat met kroket/frikandel. Prijzen zijn er al vanaf € 15,25 per kind.

In het weekend geldt een toeslag van 15 euro per feestje.

JECKS biedt de volgende creatieve feestjes aan:  

   
 Juwelendoosje

Paardenspiegel

 pip tas 3 gecomp  jecks 27 jan 2011 111 compr
Pip-tas en telefoontasje Hello Kittytas
   
Hondenpennenbak* Cupcakedoosje en sleutelhanger 
foto tas sabine autolamp 005 gecomp
Vlinder-tas en telefoontasje  Autolamp
Hello Kitty lamp roze gecomp jecks 27 jan 2011 087 comp
Hello Kittylamp  Vlinderlamp
 
Decopatch dagboek   

De kosten per kind bedragen:

- zonder maaltijd € 13,75
- inclusief maaltijd € 16,50

* De kosten voor dit feestje bedragen respectievelijk € 12,50 en € 15,25.