Zeepkettingfeest

Het feestje gaat als volgt: De zeep maken we vloeibaar en daarna gaan we er kleurstoffen en geurstoffen aan toevoegen. Voorbeelden van geuren: Lavendel, Magnolia, Rozen, Kamperfoelie, Viooltjes en Orchidee.
Voorbeelden van kleuren: Turquoise, Roze, Blauw, Geel, Groen en Violet

Als we aan de zeep kleur en geur hebben toegevoegd, kunnen de kinderen de zeep in de uitgekozen vormpjes (poesjes, hondjes, pinquins, konijntjes, hondjes, diverse bloemen, hartjes, vissen, zeesterren, schelpen, sterretjes, maantjes, druiven, appeltjes en nog veel meer!) gieten. Dit moet ongeveer 30 minuten uitharden. Ondertussen kan de jarige de cadeautjes uitpakken door middel van het cadeautjesspel. Voor de jarige is er uiteraard ook een verjaardagsstoel, er hangen slingers met ballonnen en er staat een welkomstbord bij de voordeur en de jarige krijgt een cadeautje van JECKS!

Tevens krijgen de kinderen wat te drinken en kunnen ze smullen van de slagroomsoesjestoren met stokjes met spekjes er aan. Daarna gaan we bijpassende kralen uitzoeken uit het ruime assortiment van wel 200 verschillende soorten in diverse kleuren. Zodra de zeepjes hard genoeg zijn kunnen ze verwerkt worden in de zeepketting.

De zeepketting wordt gemaakt met verschillende materialen, zoals lintjes, glaskralen, bedeltjes, metaalkralen, parels, hangertjes etc,. Deze zeepketting is erg leuk om op te hangen in de slaapkamer, kledingkast of het toilet en bovendien geeft de zeep een heerlijke geur af. Maar je kunt de zeepketting natuurlijk ook cadeau doen.
De kinderen krijgen de zeepketting mooi verpakt mee naar huis.

U kunt bij het feestje ook een maaltijd boeken. De kinderen krijgen dan patat met kroket/frikandel of pannenkoeken met verschillende toppings. De kosten van de maaltijd zijn € 2,75 per kind.

Tijdsduur: ca. 2 uur (met maaltijd ca. 2,5 uur)

Kosten: € 12,25 per kind incl. alle materialen, cadeautje voor de jarige, slagroomsoesjestoren, snoep en drinken
Wilt u het feestje uitbreiden met een maaltijd, dan bedragen de kosten € 15,00.

Voor de zaterdag betaalt u een weekendtoeslag van 15 euro per feestje.
Leeftijd: van 6 tot 16 jaar