Parfumfeest

De droom van menig meisje: zelf een parfum samenstellen. Extra leuk om dat samen met vriendinnetjes te doen en elkaars creaties te vergelijken en bewonderen.

Alle geuren leren ze kennen door een geurspel. W maken tijdensd het geurspel gebruik van 30 geurendoosjes die kwalitatief hoogwaardige geuren bevatten die zijn ontwikkeld door een Franse parfumière. We hebben ervaren dat kinderen heel enthousiast zijn over het spel en open staan voor het ervaren van (nieuwe) geuren. Het vermogen om geuren te herkennen kan hierdoor verder ontwikkeld worden.

Tijdens dit feestje gaan de meiden hun eigen parfum maken aan de hand van meer dan 20 verschillende parfumoliën.
De parfum gaat in een parfumverstuiver met paarse of turquoise dop. Ze maken allemaal 30 ml parfum. Op de verstuiver komt een parfumetiket met daarop de zelfbedachte naam van het parfum, de naam van de maker en de datum.

Daarnaast is er ook gedacht aan een mooi parfumdoosje die door een ieder wordt ‘gepimpt’ met een grote parelmoer trekstrik, mozaieksteentjes, spiegeltjes, hartjes, metallic vlinders, glitters, pailletten etc. zodat het eigen parfum na het feestje in stijl kan worden meegenomen naar huis.

Als meegeefcadeau krijgen de meiden aan het eind van het feestje van JECKS een cadeautasje met daarin leuke heerlijk geurende zeepjes.

U kunt bij het feestje ook een maaltijd boeken. De kinderen krijgen dan patat met kroket/frikandel of pannenkoeken met verschillende toppings. De kosten van de maaltijd zijn € 2,75 per kind.

Tijdsduur: ca. 2 uur. Met maaltijd ca. 2,5 uur.

Kosten: € 13,25 per kind inclusief parfumflesje met 30 ml parfum. parfumdoosje, cadeautasje met zeepjes, cadeautje voor de jarige, slagroomsoesjestoren, snoep en drinken (Inclusief maaltijd € 16,00). 
Voor de zaterdag betaalt u een weekendtoeslag van 15 euro per feestje. 
Leeftijd: van 8 tot 16 jaar