Nail art / Nagelfeestje

 

 

 

Nail-art kinderfeestje / nagelfeestje
Nail art betekent kunst op nagels en dit feestje is dus bedoeld voor kinderen die het leuk vinden om met nagels bezig te zijn. Het feestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en kost 12,50 euro inclusief soesjestoren, drinken en snoep. Het feestje is voor minimaal zes en maximaal vijftien kinderen. Het is ook mogelijk om het feestje uit te breiden met een maaltijd in de vorm van patat met kroket/frikandel of pannenkoeken met toppings. De kosten hiervoor bedragen 2,75 euro per kind.Wat gaan we doen?
Iedereen krijgt een eigen nagelwiel waarop ze fantastische nagelcreaties kunnen maken. We gaan ze verschillende technieken leren. Bij JECKS wordt er gewerkt met stripers, nagellak, glitters, steentjes, stickers en ENAS stempels. Met een ENAS stempel kan je eenvoudig wel honderd verschillende ontwerpen op je nagels maken.

Eerst gaan de meiden een nagelwiel lakken en versieren. Na goed geoefend te hebben, gaan ze elkaars of eigen nagels lakken en versieren. Natuurlijk zijn wij er ook bij om jullie te helpen. Na afloop krijgen de meiden het nagelwiel mooi verpakt mee naar huis.

Om aan het eind van het nagelfeestje nog wat leuks mee te geven, heeft JECKS een organza zakje met een flesje nagellak en een striper voor 2,50 euro. De kleuren in de zakjes kunnen verschillend zijn.

Let op: dit feestje is ook als zelfmaakpakket te bestellen.