Beoordelingen

Beoordelingen van klanten (zie Marktplaats)

M
Armbanden maken in Purmerend

Woensdagmiddag een feestje gehad bij JECKS met 12 meiden. Allemaal prachtige armbanden gemaakt. Tussendoor wat gedronken met wat lekkers erbij en als afsluiting patat gegeten. Voldaan gingen alle meiden naar huis. Erna, heel erg bedankt voor een zeer geslaagd feestje!!!

Esther
feestjet zelfmaakpakket zeepketting in Ameide

Afgelopen vrijdag een feestje gehad met mijn dochter en 10 vriendinnen.
Het was werkelijk een succes. Heel erg leuk om te doen.
Alles was inbegrepen bij het zelfmaakpakket, ook een duidelijke beschrijving hoe alles te maken was. Super!! de geuren zijn heel erg lekker, de kleurtjes heel mooi.
Achteraf had ik liever maar 2 of 3 geuren gekozen. Het kosste mij met zoveel meiden wel anderhalf om de zeepjes allemaal naar wens te maken.
De meiden hebben echter enorm genoten, en gingen allemaal met een hele leuke zelfgemaakte zeepketting naar huis!

Jet
Creatief Kinderfeestje in Purmerend

Vrijdag 8 juli vierde me dochter Kelly haar kinderfeestje bij Jecks. Ze wilde samen met haar vriendinnen en zus de Hello Kitty tasjes maken en ze vonden het allemaal even leuk. Elk tasje was ook zo verschillend maar ook zeker gelukt mede door de hulp van Erna en haar moeder. Ze kregen ook een korte cursus bloemen maken van servetten en thuis heb ik nu een bos ervan staan. Werkelijk geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar.

Irma
Meidenfeestje; knutselen Vlindertas in Purmerend

Wij hebben met 11 kids een feestje gehad van 2 meiden van 7 jaar. Alles was tot in de puntjes verzorgd, leuk versierd huis en alle kids hebben enorm genoten.
Erna en wij (2 moeders) stonden de meiden bij en Erna's moeder hielp mijn zoon met het maken van een zenuwspiraal. Wij zijn allemaal heel tevreden naar huis gegaan!!
Ik denk er zeker over om t.z.t. weer een keertje hier heen te gaan!

de Groot 

Nou, 12 mei was het dan zover......Sophie is 7 jaar geworden en ging met 7 meiden een zeepkettingen-feestje houden bij JECKS.

Dus al die meiden gingen een zeepketting maken. Petje af voor Erna en Agaat, ze deden het fantastich! En alle meiden vonden het TE GEK! Na afloop hebben ze patat met een frikandel gegeten. Ook dit was weer goed geregeld!

DANK JULLIE WEL!!!

Groetjes,
Esther (moeder van Sophie)

awesbol
Workshop zeep maken in purmerend

Wat hebben wij een gezellige vriendinnen-middag bij Jecks gehad. In een huiselijke, ontspannen sfeer hebben we een gave spiegelkrans gemaakt met leuke zeepjes. Hartelijk dank voor alle goede tips. Als we er zelf niet meer uitkwamen werden we weer super op weg geholpen. Alles was mogelijk. Geen idee was te gek of er werd materiaal bij gezocht.
En zo hangt er bij mij een natuurlijke schelpenkrans waar ik reuze trots op ben.