Kinderfeestjes, Workshops en Zelfmaakpakketten

JECKS heeft een scala aan kinderfeestjes, zelfmaakpakketten en workshops voor volwassenen. De kinderfeestjes zijn al te boeken vanaf 11,75 euro per persoon en de workshops vanaf 19,50 euro. Deze worden gehouden op Gaasterland 12 in Purmerend.

Er is hier voldoende en gratis parkeergelegenheid. Begintijd van de feestjes wordt aangepast aan uw wensen. De locatie is goed bereikbaar vanuit Volendam, Edam, Zaandam, Beemster, Hoorn, Heerhugowaard en veel andere plaatsen in Noord-Holland.

VOOR KINDEREN

JECKS biedt voor kinderen creatieve feestjes, zeepkettingfeestjes, parfumfeestjes, bingofeestjes, sieradenfeestjes en themaworkshops aan. De prijzen voor de feestjes zijn inclusief cadeautje voor de jarige, materialen, slagroomsoesjestoren, snoep en limonade. Indien gewenst, kan ook een maaltijd worden bijgeboekt voor 2,75 euro per kind.

VOOR VOLWASSENEN

Voor volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar heeft JECKS de keuze uit de workshops parfum maken, spiegelzeepkrans maken en zeepketting maken. De workshops zijn  inclusief alle materialen en koffie/thee met verschillende lekkernijen.
De workshops zijn uitermate geschikt voor vrijgezellenfeest, vriendinnendag, samen met collega's, familie of gewoon zo maar voor een gezellig dagje uit.........en weet je wat er zo leuk aan is....iedereen kan het, OOK AL BEN JE HELEMAAL NIET CREATIEF.

ZELFMAAKPAKKETTEN

Wilt u een origineel feestje maar wel bij u thuis. Bestel dan een zelfmaakpakket. Er zijn 3 soorten zelfmaakpakketten namelijk:

Overigens zijn deze pakketten ook heel leuk om cadeau te doen.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erna Riezebos via het tabblad "Contact" of via tel. 0299-437034 / 06-55966809